Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΚΑΘΡΙΝ ΝΤΙΟΥΝ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΩΚΕΑΝΟΣ

Αναπάντεχη έκπληξη!Άκρως κινηματογραφική πλοκή με μια  άμεση γραφή Από τα βιβλία που η μία σελίδα διαδέχεται την άλλη χωρίς να το καταλάβεις!Έχεις ήδη εθιστεί και το ζεις με τη ψυχή σου. Καλλίστα  Πιλάρ. Ένα κεφάλαιο εναλλάξ στη ζωή της κάθε μιας.Βλέπουμε  τις παράλληλες ζωές τους.Δύο  ιστορίες που στο τέλος ενώνονται με απίστευτο τρόπο!Κοινή αφετηρία και στις δυο ηρωίδες ο τυφλός έρωτας και οι οδυνηρές συνέπειες του.Έξυπνη  πλοκή ντυμένη με τα συναισθήματα του έρωτα ,της αγωνίας, του μυστηρίου,της λύπης , της συγκίνησης  να κορυφώνονται όσο πλησιάζεις στο τέλος του βιβλίου.Τίποτα πλέον δεν είναι το ίδιο,ο καθένας δείχνει τον πραγματικό του εαυτό.Οι ηρωίδες παίρνουν τη ζωή στα χέρια τους και αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο με τρόπους θεμιτούς ή αθέμιτους... Μυστικά  βγαίνουν  στην επιφάνεια..Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη. Μπορείς πλέον να δικαιολογήσεις τα πάντα..Τίποτα δεν μοιάζει αφύσικο!!Αρχίζεις να ταυτίζεσαι μαζί τους και να χαίρεσαι με την κατάληξη κάποιων γεγονότων γιατί  τίποτα δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται... 
Κάποια βιβλία δυστυχώς χάνονται μέσα στις τόσες νέες κυκλοφορίες  που μας κατακλύζουν καθημερινά..  Παραμένουν  υπομονετικά τη σειρά τους για να τα ανακαλύψεις! Και όταν γίνει αυτό  αισθάνεσαι   πολύ τυχερή που υπάρχουν στη βιβλιοθήκη σου! Αν θέλετε ένα κοινωνικό  και αισθηματικό ανάγνωσμα με δόσεις μυστηρίου και αγωνίας είστε εδώ!!!
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ 



ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ 

Η Καλλίστα είναι νέα, όμορφη και πεισματάρα. Όταν ερωτεύεται τον γοητευτικό Αλέξανδρο και μετακομίζει από το Δουβλίνο στην πατρίδα του, την Κύπρο, δεν μπορεί ποτέ να φανταστεί ότι αυτή η θυελλώδης σχέση θα την οδηγήσει σε έναν σκοτεινό και βίαιο γάμο. Όμως, μαθαίνει να επιβιώνει. Ξέρει ότι θα βρει τη γαλήνη όταν επιτέλους αποδώσει δικαιοσύνη.

Η Πιλάρ, αποφασισμένη να αφήσει πίσω της τη φτώχεια, αφοσιώνεται σε μια ζωή γεμάτη σκληρή δουλειά. Μαγεμένη από έναν άνδρα πολύ μεγαλύτερό της, απολαμβάνει τον έρωτά τους και την ελευθερία της και βαδίζει προς την επιτυχία. Τα όνειρά της έχουν αρχίσει να εκπληρώνονται. Ακόμη, όμως, υπάρχει κάτι που εξακολουθεί να αναζητά· το μοναδικό πράγμα που ξέρει ότι θα την κάνει πραγματικά ευτυχισμένη...

Με φόντο τα σαγηνευτικά τοπία της Ισπανίας, της Ελλάδας και της Ιρλανδίας, Τα Χρόνια που Ακολούθησαν είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο bestseller, μια κλασική ιστορία δύο γυναικών που βίωσαν την αδικία και σχεδιάζουν την εκδίκησή τους.
 



LOVE BOOKS LOVE READ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου