Κυριακή 22 Απριλίου 2018

ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΑΙΡΗ ΚΙΟΥΜΠΙΚΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΩΚΕΑΝΟΣ

Σκοτεινό και εξαιρετικά εθιστικό από τις πρώτες του σελίδες.
Δυστυχώς είναι τέτοιο το είδος του βιβλίου που δεν μπορείς να αποκαλύψεις σχεδόν τίποτα γιατί θα χαθεί όλη του η μαγεία!
  Κεντρική ηρωίδα η Μάια.  Η  εικοσιπεντάχρονη  κόρη του  εξέχοντα δικαστή Ντένετ , και κύριο θέμα  η εξαφάνιση της από το Σικάγο..Μαθαίνουμε πληροφορίες  για τη ζωή της   από τέσσερις  διαφορετικές πηγές.  Από την  μητέρα της Μάια την  Ιβ, τον Ντετέκτιβ  Γκέιμπ και  τον   Κόλιν,  τον  Απαγωγέα. Καθένας από τους αφηγητές με  τελευταία την Μάια  προσθέτει επιπλέον πληροφορίες στην ιστορία ενώνοντας αριστοτεχνικά το πάζλ της ιστορίας.Το χρονικό πλαίσιο του μυθιστορήματος  μετατοπίζεται εναλλάξ εμπρός  πίσω. Πριν και μετά την επιστροφή της Μάια στο Σικάγο.
Έξοχη  σκιαγράφηση χαρακτήρων!Η συγγραφέας έχει καταφέρει το ακατόρθωτο μέσα από τις αφηγήσεις του Κόλιν  να αναθεωρήσεις  την αρχική   άποψη που είχες σχηματίσει για αυτόν.
Είναι ο ήρωας που μου έβγαλε τα πιο έντονα συναισθήματα, οργή και αντιπάθεια στην αρχή, όσο όμως προχωρούσα στην ανάγνωση του βιβλίου και μάθαινα τις λεπτομέρειες της ζωής του,  άρχισα εν μέρει  ''να δικαιολογώ τις πράξεις του''.και φτάνοντας στο τέλος του βιβλίου τον είχα ήδη αγαπήσει!Ήθελα να εκπληρωθούν τα όνειρά του!Ο επίλογος του βιβλίου; Γροθιά στο στομάχι!
Γιατί τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και μια απλή απαγωγή καταλήγει στο τέλος πολύπλοκη!! 
Από το βιβλία που δεν αφήνεις από το χέρι σου παρά μόνο όταν έχεις φτάσει στην τελευταία σελίδα!


ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ  ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΔΩ 

ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ
«Την ακολουθώ εδώ και μερικές ημέρες...
Ξέρω πού κάνει τα ψώνια της, ξέρω πού
δουλεύει… Δεν ξέρω ποιό είναι το χρώμα των ματιών
της, ούτε το βλέμμα τους όταν τρομάζει…
Μα θα το μάθω κι αυτό…»

Κάποιο βράδυ η Μία Ντένετ μπαίνει σε ένα μπαράκι όπου έχει ραντεβού με το αγόρι της που τον τελευταίο καιρό της κάνει απιστίες.
 Όμως τελικά εκείνος δεν θα φανεί Η κοπέλα μέσα στην απελπισία της θα αφεθεί στην περιστασιακή γνωριμία με έναν γοητευτικό, αινιγματικό  άγνωστο και θα φύγει από το μπαρ μαζί του για μια απελπισμένη ερωτική νύχτα... 
Ο Κόλιν Θάτσερ εμφανισιακά είναι ένας ωραίος νέος που αποπνέει οικειότητα και ασφάλεια.
Μόνο που λίγο αργότερα η επιλογή αυτή θα αποδειχθεί μοιραία για την κοπέλα...
 Η εξαφάνισή της θα συνταράξει την οικογένειά της και τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν   θα φέρουν αποκαλύψεις οι οποίες θα οδηγήσουν στην
κατάρρευση 
του φαινομενικά τέλειου οικογενειακού οικοδομήματος... 
Ένα ορμητικό, εκκεντρικό ερωτικό θρίλερ
που διαβάζεται με αμείωτη αγωνία
μέχρι την τελευταία σελίδα.
Ένα bestseller με αριστουργηματική πλοκή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου